«افغانستان در مسیر تاریخ» تنها تاریخ افغانستان است که با چشمان باز و وجدان بیدار به رشته تحریر درآمده و مثل دیگر کتاب های تاریخ افغانستان فقط به سرگذشت شاهان مستبد اکتفا نکرده بلکه مبارزات و رشادت های مردم افغانستان علیه اشغالگران خارجی و خاینان داخلی را نیز به صورت شایسته به تصویر کشیده است.
میر غلام محمد غبار تاریخ نویس میهن پرست و شخصیت مبارز وطن ما رنج ها و قید و بند های زیادی را متقبل شد تا این اثر جاودانه را به نسل های بعدی واگذار نماید و حکام مستبد و خائن با توقیف این اثر بزرگ نیز نتوانستند جلو پخش آنرا بگیرند.
حال که تاریخ به صورت هولناک تر و مفتضح تر در وطن ما تکرار می شود و اشغالگران امریکایی و نوکران افغان شان طوری تبلیغ می کنند که گویا تنها امریکا و به اصطلاح «جامعه جهانی» می تواند مردم افغانستان را به سوی آزادی، دموکراسی و خوشبختی رهنمون سازند، مرور تاریخ درخشان مبارزات آزادیخواهانه مردم ما علیه تجاوزگران خارجی و مستبدین داخلی ضرورت مبرم است.
امروز امریکا و مزدورانش می خواهند نسل جوان ما بیگانه با تاریخ شان، خنثی و بیغیرت بار آیند، اما «انتشارات محسن» با دیجتال سازی و پخش «افغانستان در مسیر تاریخ» و سایر آثار گرانبها می کوشد نقشی در بلند بردن آگاهی جوانان وطن ما بازی کند.
آنچه درین فایل آمده عینا از روی متن چاپی اسکن و پیدیاف شده و به خاطر اجتناب از حجیم شدن اندازه، آن را در چندین بخش جداگانه بصورت آنلاین در اختیار علاقه مندان قرار می دهیم.
از دوستانی که داوطلبانه درین کار به ما یاری رسانیدند اظهار سپاس می کنیم. و تشکر قلبی از حشمت غبار و دنیا غبار که اجازه پخش دیجتال این کتاب را دادند.
دانلود متن کامل کتاب الکترونیک
افغانستان در مسیر تاریخ - میر غلام محمد غبار
یا
افغانستان در مسیر تاریخ - میر غلام محمد غبار
افغانستان در مسیر تاریخ - میر غلام محمد غبار
یا
افغانستان در مسیر تاریخ - میر غلام محمد غبار
اين نامه به دنبال عضو يت شمادرگروه كتابهاي رايگان فارسي ارسال شده است.
آدرس ارسال نامه:
persianebooks@googlegroups.com
برای قطع اشتراك :
persianebooks+unsubscribe@googlegroups.com
مطالب وكتابهاي مروج خشونت وتجزیه طلبی و تروریسم ،ضد دولتي وضدديني و کتب قابل خرید دربازاررسمی ایران و کتب چاپ خارج(مشمول کپی رایت) براي اين گروه ارسال نخواهد شد.
لطفا موقع ارسال نامه به گروه حتما این موارد را درنظر بگیرید و لطفا موضوع نامه را نيزبه طور كامل ذكر كنيد
و از نوشتن به رسم الخط فینگلیش پرهیز کنید.
http://groups.google.com/group/persianebooks?hl=en
برای کمک به ارتقاء فرهنگ کتابخوانی، نامه های گروه را براي دوستان كتابخوان خود بفرستیدواز آنها بخواهید که در گروه عضو شوند.
وبلاگ ما:
http://persianbooks2.blogspot.com
خبر خوان وبلاگ:
http://feeds.feedburner.com/ketabxaneh
آدرس گزیده مطالب جالب ديگر تارنماها:
http://persianbooks-harfha.blogspot.com
برای یافتن شرایط عمومی وپرسش و پاسخ ها از این آدرس استفاده کنید:
http://book-faqs.blogspot.com
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر